blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Trupa Vama a închis prima ediţie a evenimentului Blaj aLive

Trupa Vama a închis prima ediţie a evenimentului Blaj aLive

Publicat în 09.06.2013 la ora 7:49

Headliner-ul primei ediții Blaj aLive a fost formaţia Vama, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România. Mii de persoane din tot judeţul Alba au cântat şi dansat alături de membrii trupei Vama la un concert extraordinar care a durat mai bine de o oră.

Concert-Vama-la-Blaj-aLiveTrupa Vama a închis evenimentul Blaj aLive care a fost un real succes pentru locuitorii Blajului şi nu numai care au avut ocazia să asculte concerte cu muzică live ale celor mai îndrăgite formaţii din România

În 2006, după 10 ani alături de Vama Veche, Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, au decis să meargă pe un alt drum, punând bazele unui nou proiect împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriș: Vama.

Show-urile live pline de energie și poezie au inspirat deopotrivă rebeli și visători, câştigând admirația unui mare număr de fani. Cu o interpretare pasională și compoziții uneori furioase, alteori melancolice,Vama și-a câştigat popularitate în rândul unui public căruia îi place să-și exprime deschis opiniile.

Primul album al trupei “Vama”, a apărut în 2008, fiind urmat patru ani mai târziu de cel de-al doilea material discografic 2012″un disc mai rock și mai optimist decât cel precedent, care a avut parte de o lansare spectaculoasă pe scena Sălii Palatului în faţa a mii de oameni.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 454 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.