blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Trei tineri din Roșia de Secaș reținuți de polițiștii din Blaj, în urma unor mandate de arestare emise de Judecătoria Sebeș

Trei tineri din Roșia de Secaș reținuți de polițiștii din Blaj, în urma unor mandate de arestare emise de Judecătoria Sebeș

Publicat în 28.11.2019 la ora 11:34

Ieri, 27 noiembrie 2019, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au pus în executare 3 mandate de arestare emise, în aceeași zi, de Judecătoria Sebeș.

Primul mandat l-a vizat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia de Secaș, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani și 3 luni închisoare, pentru viol și lovire sau alte violențe.

Celelalte două mandate i-au vizat pe doi tineri, de 16 și 19 ani, din comuna Roșia de Secaș, față de care instanța de judecată a dispus internarea într-un centru de detenție, pentru o perioadă de 2 respectiv 3 ani, pentru viol.

Tânărul de 24 de ani a fost depus în Penitenciarul Aiud, iar ceilalți doi au fost  depuși în Penitenciarul de Minori și Tineri Craiova, în vederea executării pedepselor.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 205 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.