blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Trei bărbați din Blaj cercetați de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire şi distrugere

Trei bărbați din Blaj cercetați de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire şi distrugere

Publicat în 26.06.2018 la ora 16:08

Ieri,  25 iunie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au reţinut, pentru 24 de ore, 3 bărbaţi, de 48, 34 şi 31 de ani, toţi din Blaj, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 24 iunie a.c., în jurul orei 20.39, în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, între doi bărbaţi  a avut loc o altercație în urma căreia primul (bărbatul de 48 de ani) i-a aplicat o lovitură celui de-al doilea (34 ani) cu o bâtă din lemn în zona capului.

În urma loviturilor primite, bărbatul, de 34 de ani,  a fost transportat la Spitalul municipal Blaj –  UPU, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de specialitate.

După intervenția polițiștilor de siguranţă publică, bărbatul de 31 de ani, a lovit autospeciala poliţiei, care era parcată în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul, provocându-i acesteia daune.

Având în vedere că cei trei bărbaţi au participat la scandal și au săvârșit în public violențe împotriva persoanelor provocând indignarea cetățenilor, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice şi distrugere.

Față de cei trei suspecți a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore, iar în cursul zilei de 25.06.2018, aceștia au fost prezentați unității de parchet competente cu propuneri legale.

Prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj din data 25.06.2018, în cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei trei bărbaţi, astfel: A.N de 48 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice,  P.A. de 34 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice şi S.F. pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice şi distrugere.

 Totodată, faţă de cei trei inculpați, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 25.06.2018.

Acest articol a fost citit de: 586 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.