blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Trei bărbați au furat din gospodăria unei femei din Cetatea de Baltă, 3 saci cu soia și un redresor auto

Trei bărbați au furat din gospodăria unei femei din Cetatea de Baltă, 3 saci cu soia și un redresor auto

Publicat în 04.06.2013 la ora 14:32

Luni 3 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt, în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

politie-valea-lungaPotr4ivit IPJ Alba, „în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 2/3 iunie, B.V, de 50 de ani, din comuna Bazna, judeţul Sibiu, împreună cu I.V., de 29 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba şi C.M., de 42 de ani, din Cetatea de Baltă, au pătruns în grajdul locuinţei unei femei din Cetatea de Baltă şi au sustras 5 saci cu soia şi un redresor auto, bunuri în valoare totală de 800 de lei.

După comiterea furtului, suspecţii au vândut bunurile sustrase unui bărbat din localitatea Tătârlaua, de la care au fost recuperate şi restituite persoanei păgubite.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 344 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.