blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Tinerii care au ucis cu bestialitate o femeie de 55 de ani din Biia, în timp ce încercau s-o violeze, au fost trimiși în judecată

Tinerii care au ucis cu bestialitate o femeie de 55 de ani din Biia, în timp ce încercau s-o violeze, au fost trimiși în judecată

Publicat în 14.03.2017 la ora 15:42

Groza Marius Adrian și Fundăcescu Gheorghe Adrian, ambii de 19 ani, din Biia, care, în seara zilei de 15 ianuarie 2017 au consumat băuturi alcoolice împreună cu o femeie de 55 de ani, după care au încercat să o violeze, legând-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care i-au cauzat decesul, au fost trimiși în judecată. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba, pe data de 13 martie.

Reamintim că cei doi au fost arestați preventiv în data de 20 ianuarie a.c. după ce poliţiștii au fost sesizați înainte su o seară cu privire la faptul că victima a fost găsită în locuinţa sa,  decedată, legată la mâini şi parţial dezbrăcată. În urma investigaţiilor efectuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, sub coordonarea procurorului criminalist, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Potrivit procurorilor, ”cei doi s-au deplasat la locuința victimei I.I. în vârstă de 55 ani, cu intenția de a consuma împreună băuturi alcoolice, accesul în locuință fiindu-le permis de către victimă, care îi cunoștea. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, inculpații au luat hotărârea infracțională de a întreține raporturi sexuale cu victima, sens în care, prin constrângere, au dezbrăcat-o și, pentru că victima s-a opus și a început să strige după ajutor, au agresat-o fizic. În urma agresiunilor, victima a decedat, iar cei doi inculpați și-au însușit telefonul mobil marca Nokia aparținând victimei, precum și mai multe bunuri ale acesteia pe care le-au așezat în trei plase de rafie”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1612 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.