blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Tânăr din Crăciunelu de Jos reținut de polițiști după ce și-a agresat un consătean

Tânăr din Crăciunelu de Jos reținut de polițiști după ce și-a agresat un consătean

Publicat în 20.04.2016 la ora 11:36

politia_arest_dubaPoliţiştii din Crăciunelu de Jos l-au reţinut pe un tânăr din comună care este cercetat pentru tulburarea liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. Acesta a provocat un scandal şi şi-a agresat un consătean, în timp ce se afla pe o stradă din comună.

La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.G.L., de 22 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 03/04.04.2016, în timp ce se afla pe strada 6 Martie din Crăciunelu de Jos, pe fondul unor discuții în contradictoriu avute cu un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comună, a  provocat un scandal şi i-a aplicat concetăţeanului său, mai multe lovituri, cu pumnul, în zona feţei.

Tânărul este cunoscut în comunitate ca o persoană cu un comportament violent, mai ales atunci când se află sub influenţa alcoolului, anterior fiind sancţionat contravenţional  pentru fapte de tulburare a ordinii publice şi cercetat penal, pentru fapte comise cu violenţă.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 20 aprilie, F.G.L. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 380 ori

Tânăr din Crăciunelu de Jos reținut de polițiști după ce și-a agresat un consătean
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *