blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Tânăr de 20 de ani din Mediaș reținut de polițiștii din Valea Lungă după ce a provocat scandal și a spart mai multe geamuri pe raza comunei

Tânăr de 20 de ani din Mediaș reținut de polițiștii din Valea Lungă după ce a provocat scandal și a spart mai multe geamuri pe raza comunei

Publicat în 04.05.2017 la ora 12:47

Poliţiştii din Valea Lungă l-au reţinut pe un tânăr din judeţul Sibiu care, în urma unu conflict cu un tânăr din comuna Valea Lungă, a pătruns în curtea locuinţei acestuia, a distrus câteva geamuri şi a provocat un scandal. Azi, 4 mai 2017, tânărul va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 03.05.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi de către o femeie din comună, cu privire la faptul că, un tânăr din Mediaş, în contextul unui scandal cu fiul său, a pătruns fără drept în curtea locuinţei ei, a distrus bunuri şi a provocat un scandal.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în noaptea de 02/03.05.2017, pe fondul consumului de alcool, între B.G.A., de 20 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu şi E.M.V., de 27 de ani, din comuna Valea Lungă, a avut loc un conflict, împrejurare în care B.G.A. a aruncat cu pietre înspre geamurile locuinţei lui E.M.V., a rupt poarta casei şi a pătruns, fără drept, în curte, unde a ameninţat persoanele aflate în locuinţă.

Faţă de B.G.A., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 mai, să-l prezinte Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1278 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.