blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Start cu dreptul în noua stagiune competițională: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Start cu dreptul în noua stagiune competițională: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Publicat în 14.10.2017 la ora 23:01

Volei Alba Blaj, tripla campioană a României, a debutat cu dreptul în noua stagiune competițională, câştigând, în Sala „Timotei Cipariu” disputa din runda inagurală a Diviziei A1, cu CSM Lugoj, în minimum de seturi, scor 3-0 (15-15, 25-16, 26-16).

Partida a fost la discreția deținătoarei titlului,  ce a oferit spectacol publicului blăjean, dornic să-și revadă favoritele după o pauză îndelungată. Un meci câștigat fără emoții, după 67 de minute, de Volei Alba Blja, formație ce impus ritmul și a învins fără să forțeze, echilibrat fiind doar startul setului secund.

Fără set pierdut în amicale, Volei Alba Blaj a debutat cu un succes scontat într-o stagiune în care obiectivul intern este cucerirea eventului pentru al doilea sezon la rând.

Partida din runda secundă, în deplasare cu „U” Cluj se va disputa cu o zi ma devreme decât era programată, vineri, 22 octombrie, în Sala „Horia Demian”

Volei Alba Blaj a început meciul în formula: Petya Barakova –  Selime Ilyasoglu, Mariana Aquino, Ana Cleger, Adina Salaoru (cpt.), Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lena Möllers, Slavina Koleva, Renata Maggioni, Ramona Rus.

Nicu Goga

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 53 ori

Start cu dreptul în noua stagiune competițională: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.