blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Sportivele de la „Gimn Star” Blaj au obținut patru locuri I, la Cupa „Nymphea” de la Oradea

Sportivele de la „Gimn Star” Blaj au obținut patru locuri I, la Cupa „Nymphea” de la Oradea

Publicat în 27.11.2019 la ora 16:33

Clubul Sportiv „Gimn Star” din Blaj, careîn acest an aniversează zece ani de la înființare, a obținut patru locuri I la Cupa „Nymphea” din Oradea.

Concursul s-a desfășurat în data de 23 noiembrie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, la această competiție participând peste 300 de sportivi din România, Serbia și Ungaria. „Gimn Star Blaj” a ocupat primul loc la categoriile de vârstă juvenil, cadeți și juniori, la secțiunea pom pon, al patrulea loc I fiind obținut de echipa mamelor sportivelor din Blaj.

„Aniversarea a 10 ani de la înființarea Clubului Sportiv Gimn Star Blaj ne-a confirmat, încă o dată, valoarea și rezultatele muncii, echipa obținând patru locuri I, dintre care trei la categoriile de vârstă juvenil, cadeți și juniori, la secțiunea pom pon. Al patrulea loc I a fost ocupat de grupa de seniori alcătuită din…,surpriză!, 22 de mămici, cu vârsta cuprinsă între 30 si 49 de ani! Într-o sală arhiplină, momentul a fost gustat din plin de public, care a aplaudat frenetic până la sfârșitul coregrafiei. Momentul a fost o surpriză și pentru fetițe, acestea dansând, în mijlocul publicului, atunci când și-au văzut părinții pe scenă”, ne-a declarat președintele Clubului Sportiv Gimn Star Blaj, prof. Cornelia Letiția Mărginean.

„De remarcat este gradul de implicare al copiilor, devotamentul și puterea de a se autodepăși, precum și dorința de a intra în competiție cu alți sportivi! Ne dorim astfel de copii în sală, pentru că ei sunt cei care duc mai departe tradiția noastră.

La aniversarea a 10 de existență a Clubului Sportiv Gimn Star Blaj, mulțumim tuturor sportivilor care au trecut pragul clubului nostru, copii sau adulți, părinților, tuturor colaboratorilor și partenerilor, sponsorilor, Primăriei Blaj – pentru sprijinul acordat la inceput de drum, Clubului Sportiv Școlar Blaj și Radio Blaj! Suntem aici datorită vouă! Mulțumim părinților care s-au implicat sută la sută în această deplasare”, a mai spus prof. Cornelia Letiția Mărginean.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 125 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.