blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Sponsorizare uriașă primită de Școala Gimnazială „Toma Cocisiu” din Blaj de la doamna Augusta Antonia Moldovan, nepoata patronului spiritual al școlii

Sponsorizare uriașă primită de Școala Gimnazială „Toma Cocisiu” din Blaj de la doamna Augusta Antonia Moldovan, nepoata patronului spiritual al școlii

Publicat în 05.11.2019 la ora 15:47

Conducerea Școlii Gimnaziale „Toma Cocișiu” din Blaj, prin director prof. dr. Alina Maria Dulău, mulțumește și pe această cale doamnei Augusta Antonia Moldovan, nepoata patronului spiritual al școlii, ilustrul pedagog Toma Cocișiu, pentru donația făcută școlii, constând într-un teren, care va face parte din celelalte componente ale bazei materiale a școlii și va fi administrat de Consiliul de Administrație al școlii.

Donația s-a făcut în scopul realizării unor activități  cuprinse în cadrul orelor de Educație tehnologică agricolă la clasele V-VIII și științele naturii, la clasele I-IV, precum și la alte activități extracurriculare și extrașcolare.

De asemenea, s-a înființat „Asociația bursierilor Școlii Toma Cocișiu”, a cărei președinte fondator este distinsa  doamnă, Augusta Antonia Moldovan, care   a făcut o donație asociației în valoare de 30.000 de EURO  și 24.700 RON, pentru acordarea de burse elevilor silitori, de la școala noastră, care au rezultate bune la învățătură, dar au o situație materială precară.

„Unui asemenea gest umanitar i  se cuvin aduse elogii și din partea elevilor școlii cât și a întregului corp profesoral. De altfel, doamna Moldovan este mereu prezentă în mijlocul elevilor și cadrelor didactice, la evenimentele din viața școlii noastre: deschiderea anului școlar, Ziua Școlii, premierea olimpicilor, etc.”

Purtător de cuvânt al școlii,
Prof. Mona-Carmen Cârnaț

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 836 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.