blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Și vin sărbătorile… la Clubul Copiilor Blaj

Și vin sărbătorile… la Clubul Copiilor Blaj

Publicat în 22.12.2017 la ora 11:19

În acest context, elevii Clubului Copiilor din municipiul Blaj au pregătit un program artistic în care talentul și munca depusă au putut fi apreciate de toți cei prezenți, deopotrivă.

În prezența cadrelor didactice, a părinților dar și a bunicilor, micuții și-au susținut programul artistic și nu au lăsat deloc emoțiile să se vadă.

Serbarea de Crăciun a început cu un colind al grupului vocal ”Florile Blajului” al cercului de canto, coordonaț de prof. Alexandra Băcilă, continuând cu colinde tradiţionale din Transilvania: ’’Deschide nană uşile”, “Înbucură-te om bun!”. Au urmat momente muzicale susţinute de elevii înscrişi la pian-Maria Cirebea si canto-Raluca Dulău, Daria Costea, Andreea Cherteş, Andreea Folea. Elevul Iulian Bogdan, coordonat de prof.Pușcă Vasile a acompaniat la clarinet grupul vocal.

A urmat sceneta ”Greierele și furnica”, interpretată de formația de teatru”Trubadurii”,coordonați de prof.Nicodin Aurelia si prof.Handrea Mihaela.

A evoluat apoi pe scenă ansamblul folcloric”Junii Blajului”,coordonați de prof.Vasinc Florin, prezentând mai multe dansuri populare de pe Târnave.

Au fost interpretate de asemenea, cântece de Crăciun din repertoriul internaţional, în limba germană: “Lasst uns froh und munter sein”, “Morgen kommt der Weihnachtsmann”, prezentate de elevii, coordonaţi de prof. Irimie Damaris Emilia.

Un alt moment artistic a fost prezentat de copiii care frecventează cercurile de limba engleză şi atelierul fanteziei, coordonaţi de prof. Mariana Isailă, cu renumitele colinde: “We wish you a Merry Christmas”, “Santa Claus is coming to town”, “Jingle Bells”, finalizând cu interpretarea unor colinde tradiţionale româneşti.

Expoziţia intitulată “Întâlnire cu tradiţia”, manifestare dedicată sărbătorilor de iarnă, a cuprins picturi şi decoraţiuni de Crăciun realizate de copiii cercului de pictură, coordonat de prof. Păcurar Elena.

Cu mari emoţii şi cu sufletul fremătând am încercat să transmitem tuturor, alese sentimente care ne copleşesc pe toţi în această perioadă a sfârşitului de an.

Clubul Copiilor din Blaj

Acest articol a fost citit de: 74 ori

Și vin sărbătorile… la Clubul Copiilor Blaj
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.