blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Alba Blaj: „Am realizat o performanţă fantastică”

Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Alba Blaj: „Am realizat o performanţă fantastică”

Publicat în 24.04.2017 la ora 12:03

Volei Alba Blaj, „mândria sportivă a judeţului Alba” are parte de o săptămână de vis, ce va începe miercuri, în Sala „Timotei Cipariu”, la partida cu Dinamo, când echipa din „Mica Romă” va primi trofeul cuvenit pentru câştigarea celui de-al treilea titlul consecutiv de campioană a României.

Duminică, în ultima zi a lunii aprilie, la Piatra Neamţ, trupa lui Darko Zakoc are oportunitatea să realizeze eventul, disputând, de la ora 13.30, în premieră, finala Cupei României, cu Ştiinţa Bacău.

Cucerirea şi a acestui trofeu ar însemna încununarea unui sezon de vis, iar fiesta se va declanşa marţi, 2 mai, de la ora 20.00, în Parcul „Avram Iancu”, cu prilejul tradiţionalei „Seară a Campioanelor”.

În ultima etapă de campionat Volei Alba Blaj va întâlni Dinamo, pe teren propriu, miercuri, 26 aprilie, de la ora 18.00. La sfârşitul meciului cu Dinamo, Federaţia Română de Volei va acorda echipei blăjene trofeul câştigătoarei Diviziei A1 şi medaliile de campioni ai României. Tradiţionala „Seară a Campioanelor”, în cadrul căreia fetele lui Darko Zakoc vor sărbători cu suporterii al treilea titlu naţional (şi probabil întâia Cupă a României) va avea loc marţi, 2 mai, de la ora 20.00, în Parcul “Avram Iancu”.

Mai multe despre fenomenul Blaj, în declaraţia preşedintelui Sergiu Ştefănescu, oferită după disputa internă cu CSM Tîrgovişte, echipă care este vicecampioană pentru al treilea an la rând.

Trebuie să ne bucurăm pentru ce am realizat, este o performanţă fantastică pentru Blaj şi judeţul Alba. Echipa a arătat forţă şi caracter”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Volei Alba Blaj a dominat categoric campionatul, având 28 de victorii din 30 de partide disputate, firesc, principala preocupare fiind continuarea colabărării cu Darko Zakoc, „omul trofeu”, ce a marcat extraordinar rezultatele voleibalistice ale Blajului. Darko Zakoc, împreună cu „căpitanul” Adina Salaoru, a fost implicat în succesele echipei din Alba din ultimii trei ani, iar drept recunoştinţă, Sala Polivalentă din Blaj se va numi „Darko Arena”. Preşedintele triplei campioane a anunţat că tratativele cu Darko Zakoc vor fi demarate după încheierea sezonului în curs, la dorinţa expresă a antrenorului sârb. „Este prea devreme să discutăm despre aşa ceva, ne vom preocupa de aceasta la finele sezonului. Întotdeauna am procedat aşa, este dorinţa sa şi îl respectăm pe acest om care este un erou al Blajului”, a conchis Sergiu Ştefănescu. În ediţia 2016-2017, pe trei fronturi interne, Volei Alba Blaj a strâns 33 de succese din 36 de partide oficiale, câştigând campionatul, din punct de vedere matematic, cu trei runde înainte de final.

Acest articol a fost citit de: 113 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.