blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Seară de muzică folk sâmbătă la Blaj

Seară de muzică folk sâmbătă la Blaj

Publicat în 11.07.2013 la ora 17:17

Concert-in-parc-la-BlajPrimăria Municipiului Blaj iniţiază la sfârşitul acestei săptămâni un proiect cultural care se va derula pe parcursul a două luni sub titulatura “Concert în parc”. Timp de două luni, locuitorii Blajului sunt invitaţi sa participe la o serie de concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul oraşului. Genurile abordate vor fi diverse, de la muzică folk la ritmurile actuale sau la folclor. Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Pentru început sâmbătă, 13 iulie, toţi blăjenii sunt aşteptaţi să ia parte la o seară de folk în compania unor nume cunoscute pentru iubitorii acestui gen muzical, Adrian Beznă şi Vasile Mardare.

Adrian Beznă a organizat de-a lungul carierei sale mai multe festivaluri de folk, dar a şi cântat alături de alte nume mari ale folkului românesc precum Emeric Imre sau Tatiana Stepa.

Vasile Mardare este originar din Timişoara şi s-a remarcat prin activitatea sa de membru în Cenaclul “ Flacăra” sau în Cenaclul “ Şi totuşi iubirea…”

“Succesul înregistrat de concertul organizat în primăvară în Parcul Avram Iancu, ne-a făcut să ne gândim la un program mai amplu de manifestari într-un spaţiu central, prietenos, cel mai răcoros punct al oraşului pe parcursul anotimpului cald”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 301 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.