blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Scandal iscat pe fondul consumului exagerat de alcool într-o locuință din Bucerdea Grânoasă

Scandal iscat pe fondul consumului exagerat de alcool într-o locuință din Bucerdea Grânoasă

Publicat în 07.02.2014 la ora 12:00

politie-valea-lungaPoliția municipiului Blaj a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenșă 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbaţi, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în după-amiaza zilei de joi, în jurul orei 16.20, între D.I., de 28 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I., de 62 de ani, R.D., de 35 de ani şi R.M., de 35 de ani, pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii 3 lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe D.I.

D.I. a ripostat şi s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.

 R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internaţi în spital.

Faţă de D.I. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, existând posibilitatea schimbării încadrării juridice a faptei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 386 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.