blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » SC Jidvei SRL va sponsoriza cu suma de 50.000 de euro Final Four-ului Champions League de la București

SC Jidvei SRL va sponsoriza cu suma de 50.000 de euro Final Four-ului Champions League de la București

Publicat în 25.04.2018 la ora 14:52

SC Jidvei SRL, renumita companie de vinuri este sponsorul oficial al Final Four-ului Champions League la volei feminin, cel mai important eveniment sportiv organizat în ultimele decenii în România, turneu care se va desfășura în 5-6 mai în Sala Polivalentă din București, competiție majoră la care participă și Volei Alba Blaj, „mândria județului”.

Parafarea oficială a parteneriatului între Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj și compania Jidvei, liderul pieței de vinuri din România, a avut loc miercuri, la castelul “Bethlen-Haller” din Cetatea de Baltă, cu prilejul unei conferințe de presă la care au fost prezenți Claudiu Necșulescu, președintele companiei și Gheorghe Valentin Rotar, primarul muncipiului Blaj, moment în cadrul căruia a fost prezentat și trofeul Ligii Campionilor.

Final Four-ul Champions League, cel mai important eveniment sportiv al ultimelor decenii în România, ce se va desfășura în 5-6 mai în Sala Polivalentă din Capitală, are parte de un sponsor de seamă. SC Jidvei va fi sponsorul principal al competiției continentale ce opune cele mai bune patru echipe de pe “Bătrânul Continent”, între care și Volei Alba Blaj, “mândria județului”.

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă prin pătrunderea în “careul de ași” al celei mai importante competiții europene, alături de granzii Vakifbank Istanbul, Imoco Volley Conegliano și Galatasaray Istanbul, urmând să joace în semifinale cu ultima dintre acestea.

Programul competiției:

• sâmbătă, 5 mai, ora 16.00: semifinala I, Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano; ora 19.00: semifinala a II-a, CSM VOLEI ALBA BLAJ – Galatasaray Istanbul;

• duminică, 6 mai, ora 16.00: finala mică; ora 19.00: finala mare.

 

Acest articol a fost citit de: 548 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.