blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra de Jidvei a obținut medalia de aur la Concursul Mondial de la Bordeaux

Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra de Jidvei a obținut medalia de aur la Concursul Mondial de la Bordeaux

Publicat în 21.04.2014 la ora 12:43

jidvei-medalie-aur-bordeaux-2014Anul 2014 a adus mari satisfacţii patronilor, viticultorilor şi vinificatorilor din compania Jidvei. Primele succese au fost înregistrate în luna ianuarie la Hong Kong, unde vinurile din gama Mysterium, Roze Nec Plus Ultra şi Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra au fost răsplătite cu medalii de aur, iar cele de Chardonnay şi Gewurztraminer cu medalii de argint.

A urmat marea competiţie de la Monaco, “Femmes et Vins du Monde“, unde vinurile din gama Mysterium, SB Nec Plus Ultra şi Roze Nec Plus Ultra au fost apreciate cu diplome şi medalii de bronz, iar cel de Traminer şi vinul spumant Mărgăritar Roze, cu argint.

La marea competiţie din martie „Challenge International du Vin”, Franţa, Bordeaux, vinul Roze Nec Plus Ultra a fost din nou pe podium cu o medalie de bronz. La sfârşitul lunii martie, la unul din cele mai mari competiţii mondiale Vinitaly, de la Verona-Italia, vinul din gama Owne’s Choice Pinot Gris Maria, a fost distins cu un Grand Menzione.

La concursul “Concours Mondial du Sauvignon“, desfăşurat în perioada 11-12 aprilie 2014, la Bordeaux, Franţa, vinul SAUVIGNON BLANC NEC PLUS ULTRA, recolta 2013, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a fost răsplătit cu diplomă şi medalia de aur. În inima viticulturii şi vinificaţiei mondiale, vinul românesc Jidvei s-a dovedit a fi cel mai complet, cel mai armonios, cel mai strălucitor şi cel mai catifelat.

Felicitări colectivului de vinificaţie condus de dr. chim. Buia Ioan! Aceste rezultate vin să confirme investiţiile făcute în anii de după privatizare, munca din vie, din crame, din companie.

O companie, o mândrie a României, condusă de un om destoinic, cu dăruire, cu pricepere şi pasiune, Claudiu Necşulescu, alături de neobositul Liviu Necşulescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 283 ori

Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra de Jidvei a obținut medalia de aur la Concursul Mondial de la Bordeaux
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.