blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Șantier în toată regula în clădirea Primăriei Municipiului Blaj

Șantier în toată regula în clădirea Primăriei Municipiului Blaj

Publicat în 17.04.2019 la ora 14:00

La Blaj sunt în plină desfășurare tot felul de lucrări și investiții edilitare printre care și cele care privesc primenirea clădirii primăriei, la interior.

Potrivit edilului Gheorghe Valentin Rotar, reabilitarea se va încheia undeva în luna iulie, iar până la sfârșitul lunii august activitatea va fi reluată în clădirea Primăriei Blaj. Investiția de 1.500.000 de lei asigură reabilitarea completă a interiorului, inclusiv a sistemului de încălzire și instalarea celui de climatizare.

Pardoselile vor fi și ele schimbate, tavanele coborâte, spațiile fiind ulterior mobilate cu mobilier nou. ”Cum este orașul, așa trebuie să fie și primăria pe care, prin acest proiect, o aducem la nivelul la care s-a ridicat Blajul. O investiție pe care o merită atât funcționarii cât și oamenii care vin la ghișee și intră în contact cu administrația locală”, spune primarul Blajului.

Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a interiorului clădirii Primăriei Blaj, vă reamintim că birourile și compartimentele din cadrul instituției au fost mutate în Casa Căsătoriilor, Palatul Cultural, Centrul Cultural ”Iacob Mureșianu” și fosta Grădiniță de pe Bulevardul Republicii.

Singurul compartiment nerelocat este biroul Impozite și Taxe locale, care a rămas în sediu modernizat în urmă cu patru ani, în același timp cu Casa Căsătoriilor. Aici își desfășoară activitatea birourile Personal, Contabilitate și Direcția Administrativă.

La Palatul Cultural au fost mutate birourile Primarului, Viceprimarului și Secretarului municipiului Blaj, Direcția Juridică și sediul clubului CSM Volei Alba Blaj. Tot aici funcționează și Registratura Primăriei Blaj.

La Centrul Cultural ”Iacob Mureșianu” își desfășoară activitatea birourile Investiții și Achiziții Publice, Urbanism și Amenajarea Teritoriului și Registrul Agricol. La fosta Grădiniță de pe Bulevardul Republicii, nr. 24, se vor muta Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP Blaj) și Biroul de Stare Civilă.

Acest articol a fost citit de: 195 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.