blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 5 octombrie 2019, are loc pe Câmpia Libertății din Blaj cea de III-a ediție a Crosului Speranței. Vezi detalii

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, are loc pe Câmpia Libertății din Blaj cea de III-a ediție a Crosului Speranței. Vezi detalii

Publicat în 03.09.2019 la ora 17:02

Cea de-a III-a ediție a „Crosului Speranței” va avea loc pe Câmpia Libertății din Blaj, sâmbătă, 5 octombrie 2019.

Noutățile din acest an sunt: extinderea lungimii traseului de semimaraton, care va fi de 26,4 km și o nouă categorie de vârstă pentru cursele destinate adulților, respectiv peste 60 ani. Și în acest an „Crosul Speranței” Blaj va avea un caracter caritabil, o mare parte din sumele strânse din taxele de participare urmând a fi donate tinerilor cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj și unei adolescente diagnosticată cu cancer.

Înscrierile se pot face până pe data de 27 septembrie, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez Blaj, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 57 și la Restaurant Tsipras, de pe Bulevardul Republicii, nr. 27 sau online, AICI „Crosul Speranței” Blaj este un eveniment organizat de Asociația Running&Cycling Club Blaj.

Înscrieri pentru acest concurs sportiv se pot face pe pagina de facebook RUNNING&CYCLING CLUB BLAJ, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Blaj, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 57 și la Restaurantul Tsipras, din Bulevardul Republicii, nr 27, după următorul program: de luni până vineri, între orele 14:00 – 19:00 și sâmbăta, între orele 9:00 – 12:00. Taxele de înscrierie vor fi următoarele: 15 lei pentru copii – tarif unic pentru toate cursele copiilor, 40 de lei – cursa de 3 km adulți, 50 lei – cursa de 8 km adulți și 60 de lei – semimaraton adulți. Înscrierile se vor închide în data de 27 septembrie 2019.

Evenimentul din acest an va avea trei trasee pentru adulți și anume: Crosul Hobby – 3 km, Crosul popular – 8 km și Semimaraton – 26,4 km. De asemenea, cursele copiilor se vor desfășura pe Câmpia Libertății. Anul acesta traseul de semimaraton va avea o lungime de 26,4 km, iar cursele destinate adulților vor avea încă o categorie de vârstă: vârsta peste 60 ani.

În premieră, anul acesta organizatorii vor oferi un tricou participanților, în ziua concursului, dacă la înscriere concurenții au optat pentru acesta. Achiziționarea tricoului este opțională și costă 30 lei.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi accesând pagina de facebook RUNNING & CYCLING CLUB BLAJ

Nicu Goga

Acest articol a fost citit de: 154 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.