blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Sâmbătă, 20 mai 2017: Colegiul Național „I. M. Clain” din Blaj va fi gazda celei de-a VIII-a ediții a Concursului Județean de Matematică „Mircea Ganga”

Sâmbătă, 20 mai 2017: Colegiul Național „I. M. Clain” din Blaj va fi gazda celei de-a VIII-a ediții a Concursului Județean de Matematică „Mircea Ganga”

Publicat în 16.05.2017 la ora 13:24

Sâmbătă, 20 mai 2017, Colegiul Național „I. M. Clain” din Blaj va găzdui Concursul Județean de Matematică „Mircea Ganga”, ajuns în acest an la ediţia a VIII-a.

Concursul este adresat elevilor din clasele IX-XII, care studiază matematica după programa M1, subiectele fiind în concordanţă cu programele şcolare aprobate pentru fiecare clasă.

Pentru realizarea acestui concurs județean a pus mult suflet prof. Romanța Ghiță, coordonatoarea acestui proiect ambițios, alături de toți profesorii de la catedra de matematică a colegiului: Cipariu Ciprian, Ghiță Ioan, Marian Anca, Păcurar Cosmin, Stan Dana.

Concursul este organizat cu susținerea financiară a Primăriei Municipiului Blaj, a Consiliului Local Blaj și în colaborare cu ASTRA Despărţământul ,,Timotei Cipariu” Blaj, cu Asociația de Părinți ,,I. M. Clain”.

”Ne dorim să participe cât mai mulți concurenți, care să-și demonstreze talentul și competențele matematice”, a transmis prof. Claudia Oancea-Raica.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 60 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.