blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Romeo şi Julia Saleno – Cetăţeni de Onoare ai comunei Cetatea de Baltă

Romeo şi Julia Saleno – Cetăţeni de Onoare ai comunei Cetatea de Baltă

Publicat în 22.10.2013 la ora 10:00

romeo and julia salenoSoţii Romeo şi Julia Saleno, primul cuplu de pop opera din lume, au fost declaraţi Cetăţeni de Onoare ai comunei Cetatea de Baltă, în cadrul celei de-a V-a ediţii a sărbătorii locale “Fiii satului”.

Diplomele le-au fost înmânate celor doi de primarul Mihăilă Cucui. Calitatea actului muzical a fost întregită cu succes de spectacolul de pop opera, susţinut de Romeo Saleno (tenor) şi Julia Saleno (soprană). Compoziţia „Luceafărul” a cantautoarei Julia Saleno, inspirată din poemul eminescian, a dat fiori asistenţei. Refrenul antrenant al melodiei „Ragazzo, ragazza”, compoziţie semnată de Romeo Saleno, a electrizat sala de spectacole.
Ce legătură au cei doi cu… Cetatea de Baltă? Una foarte mare, şi de suflet, ţinând cont de faptul că renumitul tenor Romeo Saleno s-a născut în Cetatea de Baltă!
Romeo şi Giulia Saleno sunt deţinători ai unor premii naţionale şi internaţionale: laureaţi la Gala Celebrităţilor din Las Vegas şi Bucureşti, au fost desemnaţi ambasadori ai păcii la New York, fac parte din Consiliul de Onoare al Diasporei, li s-a înmânat Premiul Special pentru promovarea României în lume în cadrul Galei VIP, Marele Premiu la Concursul de romanţe „Te-aştept pe acelaşi drum”. Julia Saleno a fost desemnată Femeia de Succes a anului 2013, iar tenorul Romeo Saleno este laureat cu trei premii întâi la concursuri internaţionale de canto şi primul tenor român la Opera Placido Domingo 2001, Washington D.C.

Acest articol a fost citit de: 541 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.