blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Recidivist din Bucerdea Grânoasă reținut de de polițiști, după ce a ucis un tânăr în fața unui club din Mediaș

Recidivist din Bucerdea Grânoasă reținut de de polițiști, după ce a ucis un tânăr în fața unui club din Mediaș

Publicat în 13.01.2019 la ora 17:48

Un bărbat de 30 de ani, bănuit că ar fi ucis cu un cuțit un tânăr de 25 de ani, în fața unui club din Mediaș, a fost depistat și reținut de polițiștii din Alba, în apropiere de Blaj, la Bucerdea Grânăasă.

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, acesta fiind înjunghiat în timpul nopţii, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi localnici, într-un club, apoi continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

Surse judiciare au declarat, duminică, că bărbatul bănuit că l-a înjunghiat pe tânărul de 25 de ani, în urma unui conflict într-un club din Mediaş, a fost prins în Blaj.

O persoană bănuită că a lovit cu cuțitul în Mediaș, a fost prinsă de polițiștii IPJ Alba, în baza informațiilot furnizate de către polițiștii IPJ Sibiu, în apropiere de Blaj (Bucerdea).

Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tibunalul Sibiu.

UPDATE: Marius Rusu (foto), recidivist din judeţul Alba, condamnat pentru omor şi eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un club din Mediaş.

Din cauza pierderilor masive de sânge, victima a murit la spital. Potrivit unor surse judiciare conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri aflaţi într-un club din Mediaş. Scandalul a început în interiorul clubului şi a continuat în faţa acestuia după ce toţi cei implicaţi au fost scoşi afară de către oamenii de ordine.

Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul în vârstă de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind dat în urmărire generală, fiind prins de poliţişti în cursul zilei de duminică.

Agresorul se numeşte Marius Rusu, iar victima este Marius Costăchescu. Rusu a fost prins duminică după amiază pe raza oraşului Blaj, la Bucerdea Grânoasa, din Judeţul Alba, acolo de altfel de unde este şi originar.

Poliţişti de la IPJ Alba, însoţiţi de mascaţi, l-au reţinut în baza informaţiilor oferite de cei de la IPJ Sibiu. Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor

Acest articol a fost citit de: 2996 ori

Recidivist din Bucerdea Grânoasă reținut de de polițiști, după ce a ucis un tânăr în fața unui club din Mediaș
3 (60%) 2 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.