blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria municipiului Blaj va sărbători şi în acest an cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Primăria municipiului Blaj va sărbători şi în acest an cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Publicat în 16.04.2013 la ora 12:08

Administraţia va organiza o ceremonie de premiere a cuplurilor cu domiciliul stabil în Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Manifestarea se află anul acesta la cea de-a V-a  ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.

Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marchează o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv în prima jumătate a lunii mai, eveniment la care va participa şi primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Ne-am făcut o datorie din omagierea cuplurilor care constituie un model de viaţă pentru tinerele perechi din ziua de astăzi. Sărbătoriţii noştri ne-au demonstrat an de an ce înseamnă să ai puterea de a merge înainte mereu, cu optimism timp de o jumătate de secol. Celebrarea lor este o sărbătoare veselă, pozitivă şi nu în ultimul rând o pildă de înţelepciune“, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Cuplurile care au 50 de ani de căsătorie sunt rugate să se prezinte la Primăria Municipiului Blaj cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie până în dată de 30 aprilie 2013.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 305 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.