blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Municipiului Blaj organizează, în 14 decembrie 2017, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018

Primăria Municipiului Blaj organizează, în 14 decembrie 2017, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018

Publicat în 06.11.2017 la ora 14:11

Pentru anul 2018, la Blaj, conform proiectului supus dezbaterii publice, impozitele şi taxele locale vor rămâne la nivelul celor din 2017. Până pe 13 decembrie, cetăţenii şi agenţii economici pot transmite, în scris, propuneri, sugestii şi opinii legate de impozitele şi taxele locale pentru anul viitor.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018 şi documentaţia de bază pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Blaj, la adresa www.primariablaj.ro, secţiunea Dezbatere publică şi la sediul Primariei Municipiulul Blaj, str. Piaţa 1848. nr.16.

Potrivit art.7 alin(2) din legea 52/2003 „Anunţul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoştiinţa publicului, în condiţiile alin. (1), cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre avizare de către autorităţile publice.”În conformitate cu prevederile art.7 alin.(4) din legea 52/2003, începând cu data de 01.11.2017 şi până la data de 13.12.2017 se pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile şi opiniile privind proiectul de hotărâre se vor transmite:

– prin scrisori transmise prin poştă la adresa Primăriei Municipiului Blaj, str. Piaţa 1848, nr.16;

– prin email, la adresa primarieblaj@rcnet.ro.

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii, opinii cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Opiniile tuturor factorilor interesaţi de acest proiect vor fi prelucrate pentru a definitiva o formă finală a proiectului ce va fi înaintat Consiliului Local Blaj. Persoana responsabilă cu primirea propunerilor, sugestiilor şi opiniilor formulate şi transmise în scris, cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice: Ghinescu Cristina – Director Direcţia Buget Finanţe.

Vezi PROIECTUL de hotărâre AICI.

Acest articol a fost citit de: 575 ori

Primăria Municipiului Blaj organizează, în 14 decembrie 2017, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.