blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Municipiului Blaj anunță că sezonul estival, la baza de agrement, se deschide din 1 iunie 2018

Primăria Municipiului Blaj anunță că sezonul estival, la baza de agrement, se deschide din 1 iunie 2018

Publicat în 18.05.2018 la ora 8:49

Sezonul estival 2018 la baza de agrement a Primăriei Blaj se va deschide oficial vineri, 1 iunie, odată cu redeschiderea ştrandului pentru adulţi şi a celor trei bazine pentru copii, pentru amatorii de plajă şi înot.

Cu excepţia închirierii terenului de tenis, tarifele de acces la ştrand şi la terenurile de sport au rămas la nivelul celor din primii doi ani de funcţionare. Accesul în baza de agrement Blaj va fi valabil în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 09.00 şi 20.30. Excepţie va fi lunea, zi în care baza de agrement este închisă, pentru lucrări de întreţinere.

Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Tarifele de acces la terenurile de sport u suferit mici modificări. Astfel, la terenul de tenis preţul este de 30 lei pentru o oră de închiriere (faţă de 20 lei anul trecut), în timp ce pentru închirierea terenului sintetic de fotbal se va percepe acelaşi tarif ca şi anii precedenţi, respectiv 20 lei/oră.

Baza de agrement a municipiului Blaj a fost inaugurată pe 20 iunie 2016, la mai puţin de un an de zile de la începerea lucrărilor de amenajare. Situată pe locul fostului bazin de înot din Parcul Avram Iancu, noua bază de agrement oferă facilităţi atât pentru adulţi, pentru care a fost refăcut complet vechiul ştrand, cât şi pentru copii, care au la dispoziţie trei bazine pentru diferitele categorii de vârstă.

Terenurile de sport, spaţiile de joacă, gazonul generos pe care se poate face plajă, spaţiile de alimentaţie publică, internetul gratuit în sistem Wi-Fi şi instalaţia de sonorizare fac din baza de agrement o destinaţie râvnită de blăjeni şi nu numai. Investiţia de la Blaj a costat apoximativ 3,5 milioane de lei, fiind rodul unui parteneriat între Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, care au contribuit în mod egal la realizarea acesteia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 597 ori

Primăria Municipiului Blaj anunță că sezonul estival, la baza de agrement, se deschide din 1 iunie 2018
2.3 (46.67%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.