blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Blaj va pune la dispoziția turiștilor o hartă a municipiului

Primăria Blaj va pune la dispoziția turiștilor o hartă a municipiului

Publicat în 21.01.2013 la ora 13:46

Primăria municipiului Blaj va pune la dispoziţia turiştilor care  vizitează oraşul o  hartă turistică. Aceasta va reda principalele obiective turistice şi culturale ale oraşului cu o scurtă descriere a fiecăruia în limba romană şi în limba engleză, cu fotografia corespunzătoare. Harta va conţine şi un text de prezentare succintă a oraşului, acest material axându-se pe aspectele istorice, culturale şi economice.

Cei care vor avea în mână harta turistică a municipiului Blaj vor mai obţine cu ajutorul acesteia informaţii cu privire la numerele de telefon utile din oraş (Primărie, Poliţie, Muzeu, etc.) dar şi o schiţă a liniilor de transport în comun. “Această hartă se adaugă  paşilor importanţi pe care i-am făcut până acum pentru promovarea oraşului şi nu reprezintă sfârşitul unui proiect. Statistic vorbind numărul celor care ne vizitează oraşul a crescut exponenţial în ultimul timp. Îmi doresc însă şi de la mediul de afaceri care activează în acest domeniu, fie că vorbim de cazare sau de restaurante, să răspundă în aceeaşi notă , pe măsură turiştilor veniţi”, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar .

Noua hartă va fi distribuită pentru început la sediul Primăriei Municipiului Blaj şi mai apoi la viitorul Centru de Informare Turistică ce va fi amplasat în Parcul Avram Iancu. Harta este oferită în regim gratuit de compania Schubert & Franzke – cel mai important realizator de hărţi din România, costurile editării şi tiparii acesteia fiind suportate de companiile locale care sunt menţionate pe verso-ul hârtii.

Trebuie menţionat că editarea acestei hărţi este  o premieră pentru Blaj, Mica Romă neavând până acum un astfel de material de promovare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 345 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.