blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Blaj anunță că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017 se află în consultare publică până în 9 decembrie 2016

Primăria Blaj anunță că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017 se află în consultare publică până în 9 decembrie 2016

Publicat în 10.11.2016 la ora 16:45

primaria-blaj-sep-2016Primăria municipiului Blaj a publicat pe site-ul instituției, spre dezbatere publică, proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017. Astfel, cetățenii care doresc pot trimite, până în data de 9 decembrie 2016,  propuneri, opinii şi sugestii referitoare la proiect.

”În conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administratia publica, republicată, se aduce la cunoştinţa publică, următorul proiect de act normativ: Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2017”, transmite Primăria Blaj.

Proiectul de hotărâre cu documentaţia de bază pot fi consultate:

– pe site-ul Primăriei Municipiului Blaj, la adresa www.primariablaj.ro;

– la sediul Primăriei Municipiului Blaj, str.Piaţa 1848 nr.16, judetul Alba – afişier.

Potrivit art.7 alin(2) din legea 52/2003 “Anunţul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoştinţa publicului cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre avizare de catre autoritatile publice. “

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003, începând cu data de 10.11.2016 şi până la data de 09.12.2016 va avea loc etapa de consultare a populaţiei, când se pot trimite in scris observaţii, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Observaţiile, propunerile, sugestiile şi opiniile privind proiectul de hotărâre, se vor transmite la adresa Primăriei Municipiului Blaj, str. Piaţa 1848, nr.16, judeţul Alba – Registratură sau prin email la adresa primarieblaj@rcnet.ro.

Persoanele sau organizaţiile interesate, care transmit în scris observaţii, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre asupra cărora fac referire, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Opiniile tuturor persoanelor fizice sau juridice interesate de acest proiect vor fi prelucrate pentru a definitiva o formă finală a proiectului ce va fi înaintat Consiliului Local Blaj.

Persoana responsabilă cu primirea propunerilor, sugestiilor şi opiniilor formulate şi transmise în scris, cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice: Ghinescu Cristina – Director economic – Direcţia buget, finanţe, contabilitate municipiul Blaj.

Primar,
Rotar Gheorghe Valentin

Acest articol a fost citit de: 147 ori

Primăria Blaj anunță că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017 se află în consultare publică până în 9 decembrie 2016
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.