blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Blaj anunță că au început înscrierile pentru premierea cuplurilor din oraș care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Primăria Blaj anunță că au început înscrierile pentru premierea cuplurilor din oraș care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Publicat în 05.04.2017 la ora 14:16

Primăria Municipiului Blaj anunţă că au început înscrierile pentru ceremonia de premiere a cuplurilor din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Înscrierile se fac până la data de 1 mai 2017, iar petrecerea festivă va avea loc în prima jumătate a lunii mai, la o dată ce va fi anunţată în curând.

Primăria Blaj va organiza şi anul acesta o ceremonie de premiere a cuplurilor, cu domiciliul stabil în Blaj, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Cuplurile care au 50 de ani de căsătorie sunt rugate să se prezinte la Primăria Municipiului Blaj, cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie, până la data de 1 mai 2017. Înscrierile se fac la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj. Informaţii şi la telefoanele: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357.

Manifestarea se află anul acesta la cea de a noua ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.

Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marcheaza o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv, în prezenţa primarului Gheorghe Valentin Rotar, în prima jumătate a lunii mai, la o dată ce va fi anunţată în curând.

Evenimentul face parte, tradiţional, din „Sărbătoarea Libertăţii”, cunoscută şi ca „Zilele Blajului”, când Primăria Blaj organizează, la începutul lunii mai, manifestări care cinstesc Marea Adunare Naţională din 3/15 mai 1848, de pe Câmpia Libertăţii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 182 ori

Primăria Blaj anunță că au început înscrierile pentru premierea cuplurilor din oraș care au împlinit 50 de ani de căsătorie
4 (80%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.