blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Blaj a demarat un amplu proiect de relocare în subteran a rețelelor electrice, CATV, internet și telefonie

Primăria Blaj a demarat un amplu proiect de relocare în subteran a rețelelor electrice, CATV, internet și telefonie

Publicat în 08.08.2018 la ora 15:24

În aceste zile au început lucrările la una dintre cele mai importante investiții, din punct de vedere estetic și utilitar, care se va desfășura în perioada următoare în Municipiul Blaj.

Este vorba de proiectul „Relocare Utilități (LEA 0,4KW, internet, catv, telefonie, rețea video supraveghere publică)”, care, în prima etapă, va fi implementată pe șase străzi, și anume: Bulevardul Republicii, Popa Șapcă, Timotei Cipariu, Astra, Mitropolit Vancea și Petru Pavel Aron.

Până la sfârșitul anului, aceste străzi vor avea toate cablurile cuprinse în rețeaua subterană, cu două avantaje majore: vor crește, din punct de vedere calitativ, serviciile oferite de operatorii acestor rețele și, totodată, aspectul urbanistic al Blajului se va îmbunătăți, prin dispariția cablurilor aeriene și a stâlpilor din beton.

În următorii ani se va continua să „eliberarea” zonei centrale a Blajului de cablurile aeriene, iar până în 2026 Primăria are în vedere ca toate străzile din oraș să beneficieze de rețele subterane de cabluri.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 277 ori

Primăria Blaj a demarat un amplu proiect de relocare în subteran a rețelelor electrice, CATV, internet și telefonie
4.5 (90%) 2 vote[s]

Un Comentariu la Primăria Blaj a demarat un amplu proiect de relocare în subteran a rețelelor electrice, CATV, internet și telefonie

  1. A Ioana Răspunde

    08.08.2018 la 16:13

    Primăria știe că în orașele care iși respectă cetățenii se pun poduri pietonale peste șanțurile săpate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.