blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Primăria Blaj a achiziționat un utilaj de deszapezire în valoare de 110.000 de lei

Primăria Blaj a achiziționat un utilaj de deszapezire în valoare de 110.000 de lei

Publicat în 18.11.2013 la ora 16:32

primaria-blaj-2013Administrația din Blaj s-a pregătit pentru venirea sezonului rece. Materialul antiderapant a fost deja achiziționat și este pregătit pentru a fi folosit în intervenții rapide.

Potrivit reprezentanților Primăriei Blaj, “stocul de material pentru contracararea efectelor ninsorii si a poleiului este alcatuit din 50 de tone de sare si 400 metri cubi de nisip. Pentru operativitate materialele antiderapante sunt depozitate in doua locatii distincte, una apartinand Serviciului Public de Gospodarire Locala si cealalta sectiei locale de la S.C. Drumuri si Poduri Nationale.

Strategia municipalitatii va fi si in acest an de a folosi un amestec de antiderapant care sa protejeze totusi stratul asfaltic precum si anvelopele autoturismelor.

Noutatea in acest an o constituie achizitionarea de catre municipalitate a unui utilaj multifunctional de deszapezire, a carui valoare a fost de 110.000 lei.”

“ Pentru ca anul trecut au existat mici sincope la capitolul operativitate, asa cum am promis, vom pune lucrurile la punct. Ma bucur sa spun ca prin achizitionarea acestui utilaj am rezolvat un punct nevralgic si sper ca locuitorii municipiului vor fi multumiti de calitatea interventiilor pe care le vom face anul acesta odata cu caderea primelor ninsori”, declara primarul Gheorghe Valentin Rotar.

“Odata cu noua achizitie edilii vor miza practic pe doua utilaje care vor munci la foc continuu inca de la prima ninsoare: o sararita si un plug.

Utilajul va putea fi folosit de catre Serviciul Public si in timpul sezonului cald la operatiuni de transport pentru diferite materiale.

Conform planului intocmit, prioritate la deszapezire vor avea strazile pe care sunt situate: Spitalul Municipal, institutiile de invatamant si publice sau platforma industriala.

Activitatea de deszapezire este realizata la Blaj in regie proprie de catre Serviciul Public de Gospodarire Locala, fapt care asigura o economie in vistieria administratiei publice locala de cel putin 50%”, se mai precizează în comunicatul remis presei de Primăria Blaj.

Acest articol a fost citit de: 424 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.