blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Președintele PDL Blaj, Gheorghe Rortar: ”PSD Alba încearcă să îşi justifice eşecul electoral şi lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj”

Președintele PDL Blaj, Gheorghe Rortar: ”PSD Alba încearcă să îşi justifice eşecul electoral şi lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj”

Publicat în 26.05.2014 la ora 20:02

gheorghe-valentin-rotarLa fel cum se întâmpla în anul 1948 când “Mica Romă” aproape era distrusă de comunişti pentru că era un centru al valorilor autentice europene, al credinţei şi al intelectualităţii, şi acum voinţa Blajului este călcată în picioare prin însăşi punerea la îndoială a unei opţiuni clar exprimate.

PDL Blaj a avut un program de campanie public cu 30 de întâlniri deschise la care au participat peste 3.500 de persoane din toate cartierele. 80% dintre blăjeni au votat contra PSD. 49% dintre blăjeni au votat pentru PDL. În spatele acestor cifre este voinţa a circa 5.000 de blăjeni.

Fie că au fost ortodocşi, greco-catolici, reformaţi, romano-catolici, baptişti, romani, maghiari, saşi sau romi,  voinţa Blajului s-a aliniat (pentru a câta oară?)
valorilor europene. Votul de la Blaj s-a aliniat votului din Parlamentul European.

Cerem Organizaţiei PSD Alba să respecte voinţa blăjenilor aşa cum şi “Oraşul Școlilor” a respectat opţiunea PSD Alba de a nu aloca nicio sumă de bani în acest an pentru investiţii în unităţile de învăţământ din oraşul în care se face ŞCOALĂ încă de la 1754.

Precizăm că niciun reprezentant PSD în secţiile de votare de pe raza municipiului Blaj nu a depus vreo contestaţie cu privire la desfăşurarea procesului electoral şi procesele verbale au fost semnate de către toţi membrii secţiilor de votare.

Pentru PDL Blaj alegerile europarlamentare s-au încheiat în seara zilei de 25 mai 2014. În 26 mai activitatea noastră se concentrează, ca până acum, pe priorităţile locuitorilor din Blaj şi mai ales pe MUNCĂ, acţiune pe care o recomandăm şi organizaţiei locale a PSD.

Gheorghe Valentin ROTAR,
preşedintele PDL Blaj

Acest articol a fost citit de: 708 ori

Președintele PDL Blaj, Gheorghe Rortar: ”PSD Alba încearcă să îşi justifice eşecul electoral şi lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj”
4 (80%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.