blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Premii pentru Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj la Festivalul Național Școlar de Creativitate și Inventică ”Inovafest” de la Galați

Premii pentru Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj la Festivalul Național Școlar de Creativitate și Inventică ”Inovafest” de la Galați

Publicat în 22.04.2016 la ora 11:01

premii-elevi-stefan-manciulea-blaj-apr-2016Festivalul Naţional Şcolar de Creativitate şi Inventică „Inovafest”, ajuns în acest an la ce-a de-a VIII-a ediţie, s-a desfăşurat la  Galati, eveniment la care au participat şi elevi de la Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” Blaj, coordonaţi de d-na prof. Marinela Coman.

Festivalul Naţional INOVAFEST  a vizat promovarea exemplelor de bună practică în ceea ce priveşte creativitatea şi inovarea în învăţământ ca factor cheie pentru dezvoltarea competenţelor personale şi a pus în valoare creativitatea elevilor din învăţământul preuniversitar.
Secţiunile festivalului au inclus expoziţii de machete funcţionale, postere şi afişe de promovare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, prezentare de manuale,  cărţi de specialitate, precum şi alternative educaţionale pentru protecţia calităţii mediului,  a precizat prof. Marcu Ioan, directorul liceului.

Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” a participat la secţiunea “Expoziţie de postere şi afişe de promovare a unităţilor de învăţământ preuniversitar” cu elevi din clasa a X-a Economic şi au obţinut urmatoarele rezultate:

– Premiul II – eleva Anuşcă Diana Ştefania cu lucrarea “Noi cei harnici”

– două premii III – elevii Ghejan Petruţa Gianina cu lucrarea “Drumul spre succes” şi Haţegan Comşa Tudor Florin şi Mondoc Alexandra cu lucrarea “Ai carte, ai parte”

– Menţiune – elevii Sârbu Cristian Alexandru, Fodor Zaharia Daniel, Mărginean Sebastian, Cosmin cu lucrarea “Impreună reuşim” precizează prof. Coman Marinela, coordonatoarea proiectului.

Participând la acest festival, elevii au avut şansa de a-şi pune în valoare creativitatea, de a-şi testa potenţialul creativ şi inovativ, de a-şi extinde spectrul de rezultate/ produse ale învăţării, a declarat directorul adjunct, Drăgan Elena.

Organizatorii evenimentului au fost Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştinţifice, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi şi Colegiului Tehnic „Radu Negru” Galaţi.

Acest articol a fost citit de: 221 ori

Premii pentru Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj la Festivalul Național Școlar de Creativitate și Inventică ”Inovafest” de la Galați
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *