blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Poliția a reținut doi bărbați din Blaj condamnati definitiv și care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea

Poliția a reținut doi bărbați din Blaj condamnati definitiv și care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea

Publicat în 19.06.2013 la ora 12:53

Poliţiştii Compartimentului Urmăriţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis la data de 17 iunie 2013 de către Tribunalul Alba, pe numele lui I.T., de 62 de ani, din municipiul Blaj, condamnat 10 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

tanar-retinut-blaj-bataie-concubinaPotrivit IPJ Alba, “condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

La data de 17 iunie 2013, aceeaşi poliţişti, l-au identificat şi reţinut pe Ioan Cornel S., de 19 ani, din municipiul Blaj, care era urmărit la nivel naţional, fiind condamnat la data de 6 februarie 2013 la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru săvârşirea unei infracțiuni de tăinuire. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 392 ori

Știri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.