blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Peste 600 de pensionari din Blaj au participat ieri, 1 octombrie 2018, la petrecerea organizată în cinstea lor cu prilejul „Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia”

Peste 600 de pensionari din Blaj au participat ieri, 1 octombrie 2018, la petrecerea organizată în cinstea lor cu prilejul „Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia”

Publicat în 02.10.2018 la ora 15:27

În ospitaliera sală de festivități a restaurantului „La Popa”, peste 600 de personae au fost prezente ieri, 1 octombrie 2018, la petrecerea ocazionată de celebrarea „Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia” organizată de administrația locala a Municipiului Blaj.

Cu acest prilej, primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, a scris pe o rețea de socializare următoarele: „Ca de obicei, ziua de 1 octombrie este o zi de mare sărbătoare în Municipiul Blaj! Și în acest an am avut onoarea și plăcerea să fiu alături de peste 600 de pensionari, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia”! Le mulțumesc pentru prezență și le urez tuturor „La mulți ani”!”

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 382 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.