blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Pensionarii din Blaj care vor să-și petreacă noaptea dintre ani împreună, se pot înscrie la petrecerea de Revelion organizată de Primărie. Vezi detalii

Pensionarii din Blaj care vor să-și petreacă noaptea dintre ani împreună, se pot înscrie la petrecerea de Revelion organizată de Primărie. Vezi detalii

Publicat în 16.11.2016 la ora 12:38
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Primăria municipiului Blaj organizează și în acest an ”Revelionul Pensionarilor”, un eveniment dedicat special vârstnicilor de pe  raza orașului care doresc să petreacă împreună noaptea dintre ani. Cei interesați se pot înscrie până la data de 10 decembrie 2016, la sediul instituției.

Taxa de participare este de 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să sărbatorească trecerea în anul 2017 la Revelionul organizat de municipalitate în cinstea lor se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 10 decembrie 2016”, transmite primăria.

Locația în care se va desfășura ”Revelionul Pensionarilor” va fi stabilită doar la finalul perioadei de înscrieri, în funcție de câte persoane vor dori să participe. Potrivit reprezentanților primăriei, până la jumătatea lunii noiembrie s-au înscris pentru eveniment aproximativ 70 de pensionari.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate au la dispoziție două numere de telefon: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 283 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.