blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Pe drumul Golgotei româneşti

Pe drumul Golgotei româneşti

Publicat în 27.07.2013 la ora 22:40

Semnele actualei crize mondiale au apărut chiar înainte de anii 1980, paradoxal printr-o supraproducţie de mărfuri ale ţărilor capitaliste dezvoltate care trebuiau rezolvate rapid prin penetrarea lor pe pieţele ţărilor socialiste şi în curs de dezvoltare.

Romania_EUCum din punct de vedere politic nu se putea face acest lucru, globaliştii s-au gândit la punerea în practică a unui plan de dezintegrare a sistemului socialist şi comunist european şi iată că au găsit omul potrivit şi însemnat numit Gorbaciov, prin care acest sistem a căzut ca şi piesele de domino începând de la URSS şi sfârşind cu toate ţările membre ale Pactului de la Varşovia, inclusiv România. În toate aceste ţări s-au instalat guverne democratice prin „revoluţii de catifea”, doar la noi în România Revoluţia din 1989, după unii, sau lovitura de stat, după alţii a fost sângeroasă şi s-au pierdut o groază de vieţi omeneşti. Pe drumul Golgotei româneşti Revoluţia din 1989 a făcut multe victime omeneşti şi se încheie cu condamnarea la moarte în zilele de Crăciun a preşedintelui de atunci al României, Nicolae Ceauşescu şi a soţiei acestuia, Elena Ceauşescu. Este drept că în 1989 am reuşit să plătim datoriile externe la FMI şi Banca Mondială prin efortul comun al tuturor cetăţenilor României prin foamete, întuneric şi spaimă, dar am moştenit de la sistemul comunist un stat puternic cu o economie bine structurată şi o societate sănătoasă, fără şomaj.
Dar odată cu Revoluţia din 1989 s-a început, fără ca românii să ştie, trecerea pe drumul Golgotei româneşti şi al celor paisprezece opriri dureroase, asistând la un jaf economic şi financiar fără precedent, vânzându-ne aproape toate bogăţiile ţării şi în mod special industria energetică – petrol, gaze, curent – bogăţiile solului şi subsolului, apele, pădurile, munţii, văile şi pământurile. Fanarioţii sau turcii au fost „mici copii” pe lângă cei ce ne fură astăzi ţara. După căderea comunismului în România produsele româneşti aproape că dispar, iar produsele străine ne invadează ţara ca nişte lăcuste. Produsele de second hand cumpărate din Occident sunt aduse şi vândute cu succes în România, creând o adevărată piaţă de mărfuri de mâna a doua, aşa cum am fost şi noi, românii, catalogaţi, popor de mâna a doua în Europa, chiar şi după intrarea în UE şi NATO.
Odată cu intrarea în UE, disoluţia puternicului stat naţional român a început ireversibil iar cedarea de suveranitate Bruxellesului este recunoscută de toţi preşedinţii României. De asemenea, în mass-media mondială s-a început imediat după 1989 şi continuă şi astăzi o insidioasă campanie de denigrare a românilor, începută cu morţii revoluţiei legaţi cu sârmă ghimpată şi sfârşind cu prezentarea denaturată a vieţii din diferite orfelinate din România în timp ce se tranzacţiona adopţia a mii de copii cărora li s-a pierdut urma. Ne-au prezentat şi ne prezintă barbari şi incapabili de a ne conduce singuri, needucaţi, ţiganizaţi, înapoiaţi mintal, iresponsabili, manelizaţi, leneşi şi beţivi. Dacă suntem un popor de leneşi de ce ţările supradezvoltate, în dorinţa de profituri uriaşe au venit în România şi au întemeiat societăţi şi fabrici pentru forţă de muncă calificată şi ieftină, au stat până nu au plătit impozite şi alte facilităţi şi apoi au plecat din România spre alte ţări mai prăpădite? Şi aici pot să vă dau multe exemple: Nokia Cluj – Jucu care pleacă în Ucraina, Bergenbier – Blaj care se desfiinţează şi este tăiată în bucăţi şi vândută ca fier vechi şi multe altele.
Câte românce nu lucrează în „lohn” în industria textilă sau alimentară pentru un salariu de mizerie în timp ce ţările dezvoltate şi-au păstrat industria energetică, cercetarea, industria armamentului şi a cosmosului pentru a-şi asigura superioritatea economică, politică şi militară. Germania economiseşte miliarde de euro în plină criză economică în timp ce România este transformată în piaţă de desfacere sau ţintă nucleară prin experimentul scutului antirachetă european.
Cea mai dureroasă oprire din drumul Golgotei româneşti este războiul împotriva fibrei biologice a poporului român şi a ADN-ului românesc. Decimarea sistemului sanitar şi educaţional, distrugerea industriei farmaceutice româneşti şi a agriculturii cu care putem hrăni Europa, lipsa de control asupra medicamentelor şi alimentelor ce intră sau pleacă din România, iată câteva „piroane” înfipte în articulaţiile românilor.
Suntem pe drumul final al Golgotei româneşti, de noi depinde dacă o să fim răstigniţi sau nu.

Dr. Mircea FRENŢIU

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 395 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.