blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Patru din cei cinci tineri din Blaj care au spart o locuință la Cistei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Patru din cei cinci tineri din Blaj care au spart o locuință la Cistei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Publicat în 20.04.2018 la ora 11:29

Ieri, 19 aprilie 2018, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au continuat cercetările în legătură cu 5 tineri din Blaj, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, petrecut la Cistei, cu un prejudiciu de 10.000 de lei, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 17/18 decembrie 2017.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că 4 dintre tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi, unul dintr-o locuinţă din municipiul Blaj, de unde ar fi sustras produse electrocasnice în valoare de 400 de lei şi unul dintr-un magazin din localitatea Tătârlaua, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcool şi ţigări în valoare de 750 de lei.

Având în vedere aceste aspecte, cele trei cauze au fost reunite, iar tinerii au fost prezentaţi, de către Parchetul de pe Judecătoria Blaj, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea formulată a fost însuşită de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 143 ori

Patru din cei cinci tineri din Blaj care au spart o locuință la Cistei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.