blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » O femeie și fiul acesteia din Blaj, prinși în flagrant la Alba Iulia în timp ce sustrăgeau haine din containerele „Caritas”

O femeie și fiul acesteia din Blaj, prinși în flagrant la Alba Iulia în timp ce sustrăgeau haine din containerele „Caritas”

Publicat în 28.06.2017 la ora 18:52

În seara zilei de luni, 26.06.2017 ora 19.20, o  patrulă din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia a surprins în flagrant pe numita V.M.O. în  vârstă de 35 ani, fără ocupaţie, domiciliată în municipiul Blaj, și pe fiul acesteia, minorul V.D. în timp ce sustrăgeau articole de îmbrăcăminte din containerele CARITAS, amplasate la intersecția B-dul. Încoronării cu strada Octavian Goga.

La momentul efectuării controlului, au fost găsite asupra acestora 3 saci cu haine (peste 100 de articole de îmbrăcăminte).

Polițiștii locali au întocmit procesul verbal de constatare a infracțiunii flagrante conform art.293, alin.(3) din Legea nr.135/2010 privind Codul de procedură penală și l-au predat organului de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea și bunurile ridicate cu ocazia constatării infracţiunii flagrante au fost puse la  dispoziţia organului de urmărire penală.

Pe această cale, Poliția Locală roagă din nou cetățenii, să sesizeze de urgență Dispeceratul Poliției Locale (Tel. 0258-989), atunci când surprind orice eveniment pe raza municipiului Alba Iulia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 393 ori

O femeie și fiul acesteia din Blaj, prinși în flagrant la Alba Iulia în timp ce sustrăgeau haine din containerele „Caritas”
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.