blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Blăjeni » O familie din Blaj organizează gratuit cursuri de Limba Germană

O familie din Blaj organizează gratuit cursuri de Limba Germană

Publicat în 12.11.2017 la ora 17:42

 

Trebuie să recunoaștem că nu se întâmplă toată ziua să îți ofere cineva ceva în mod gratuit și dezinteresat. Totuși, la Blaj, așa ceva se întâmplă, și nu vorbesc despre vreo donare de bunuri sau alimente, ci despre inițiativa unui cuplu de a oferi, în mod gratuit, cursuri de limba germană celor interesați.

Josannes și Bianca Schicker, mutați de câțiva ani în România, la Blaj, au decis să-și pună cunoștințele în folosul oricui s-ar dovedi a fi interesat de a învăța limba germană. De cunoașterea acestei limbi depinde uneori șansa de a dobândi un serviciu mai bine plătit, nu doar în Blaj, ci în tot județul, ori în afara țării.

Potrivit Biancăi Schicker, principala condiție de participare la acest curs gratuit este interesul de a învăța și capacitatea de a te trezi dis-de-dimineață. Cursurile vor avea loc de două ori pe lună, primul fiind programat sâmbătă, la Casa Hildegard von Bingen din Blaj, spațiul fiind pus la dispoziție în mod gratuit de Caritas Blaj.

Pot participa adulți, dar și copii cu vârsta de minimum 10 ani, începători sau avansați, iar în funcție de numărul celor interesați, cursurile ar putea fi ulterior organizate chiar săptămânal. Felicitări pentru inițiativă!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 605 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.