blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » O delegație de la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din Blaj va participa la reuniunea transnațională de proiect Erasmus+ din Turcia

O delegație de la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din Blaj va participa la reuniunea transnațională de proiect Erasmus+ din Turcia

Publicat în 26.11.2018 la ora 11:17

În perioada 10-14 decembrie 2018, o delegație de la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj va participa la prima reuniune transnațională de proiect Erasmus+ Human Rights and Citizenship.

Școala noastră va fi reprezentată de director prof. dr. Alina Maria Dulău, managerul proiectului, prof. Iulia Ciolan, coordonarea proiectului și prof. Laura Staicu, inspector școlar pentru proiecte educative la ISJ Alba.

Reuniunea va avea loc la Istanbul, în Turcia și va cuprinde:

  • activități de formare profesională;
  • prezentarea țărilor participante la proiect;
  • prezentarea sistemelor de educație din cele patru țări participante;
  • întocmirea agendei de lucru și atelierele de lucru.

Această întâlnire este foarte importantă deoarece vor fi planificate toate activitățile pe care elevii din România, Polonia, Turcia și Italia le vor efectua pe parcursul celor doi ani școlari,  activițăți care vor fi organizate  respectând tema proiectului „ drepturile omului și cetățenia”.

În luna octombrie s-a format echipa de proiect a Școlii Gimnaziale „Toma Cocișiu” Blaj, fiind stabilite responsabilitățile fiecărui membru iar în luna noiembrie elevii au postat pe pagina proiectului o prezentare personală și au creat logo-ul proiectului. În urma voturilor elevilor din toate țările, logo-ul propus de elevii din Polonia a fost declarat câștigător.

Purtător de cuvânt al școlii,
Prof. Mona-Carmen Cârnaț

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 106 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.