blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Minori din Blaj opriți cu focuri de armă, după ce au fost surprinși în timp ce încercau să fugă după ce au furat țigări dintr-un magazin

Minori din Blaj opriți cu focuri de armă, după ce au fost surprinși în timp ce încercau să fugă după ce au furat țigări dintr-un magazin

Publicat în 02.03.2017 la ora 12:37

Doi minori din Blaj au fost prinşi în flagrant delict, de către poliţişti şi jandarmi, în timp ce încercau să sustragă ţigări dintr-un magazin în care au pătruns prin efracţie. Sunt cercetaţi pentru furt calificat.

La data de 02.03.2017, în jurul orelor 01.15, patrula mixtă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, a observat faptul că geamul unui magazin din municipiul Blaj era forţat, motiv pentru care au fost demarate activitățile de investigare a zonei.

În acest timp, din magazin a ieşit, în fugă, o persoană care a fost somată de jandarmul din patrulă, pentru a se opri. Aceasta nu s-a supus somaţiei, motiv pentru care jandarmul a executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical.

Ulterior pe o stradă din apropierea magazinului, fugarul, un minor în vârstă de 16 ani, din Blaj, a fost identificat şi reţinut. Acesta era împreună cu un alt minor, în vârstă de 17 ani, împreună cu care se pare că ar fi pătruns în magazin pentru a sustrage ţigări.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au găsit o geantă abandonată, în care cei doi au încărcat 90 de pachete de ţigări de diferite mărci, pentru a le sustrage.

Cei doi minori, care sunt cercetaţi şi pentru alte furturi din societăţi comerciale comise în cursul lunii februarie de pe raza municipiului, au fost conduşi la Poliţia Municipiului Blaj, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Acest articol a fost citit de: 2064 ori

Minori din Blaj opriți cu focuri de armă, după ce au fost surprinși în timp ce încercau să fugă după ce au furat țigări dintr-un magazin
4 (80%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.