blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Miercuri, 3 iulie 2019, Primăria Municipiului Blaj a sărbătorit și premiat cuplurile din oraș, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă

Miercuri, 3 iulie 2019, Primăria Municipiului Blaj a sărbătorit și premiat cuplurile din oraș, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă

Publicat în 05.07.2019 la ora 18:51

Miercuri, 3 iulie 2019, Primăria Municipiului Blaj a sărbătorit cuplurile din oraș care în acest an au anicversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Petrecerea festivă a avut loc la restaurantul „Paradisul Transilvaniei”, începând cu ora 13.00. Referitor la acest eveniment, primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a scris următoarele rânduri pe o rețea de socializare:

Ieri am sărbătorit cuplurile din Blaj care au împlinit, în acest an, 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. A fost din nou o petrecere reușită, desfășurată într-o atmosferă frumoasă, în cadrul căreia ne-am bucurat cu toții de prezența celor care reprezintă modelul perfect de familie și un adevărat exemplu pentru societate. Ajunsă la ediția a XI-a, sărbătorirea cuplurilor din Blaj care împlinesc 50 de ani de căsătorie va continua și în anii următori, această manifestare fiind deja o tradiție în comunitatea noastră! Familiilor prezente la această sărbătoare le doresc multă fericire, sănătate și cât mai mulți ani împreună!”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 455 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.