blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Medalie de bronz pentru Nicoleta Gînţa (CSŞ Blaj) la campionatele naţionale de tineret

Medalie de bronz pentru Nicoleta Gînţa (CSŞ Blaj) la campionatele naţionale de tineret

Publicat în 25.02.2016 la ora 16:53

nicoleta-ginta-campionatele-nationale-atletism-bucuresti-2016Recent, la Bucureşti s-a desfășurat Campionatul Naţional de atletism, seniori şi tineret, Cupa de Cristal, competiţie la care Nicoleta Gînţa (CSŞ Blaj) a reuşit să cucerească o medalie de bronz.

În primul an ca şi junioară 1, atleta din „Mica Romă”, pregătită de antrenorul Cristina Man, a concurat în două probe, în ambele reuşind rezultate ce reprezintă cel mai bun timp personal în sală.

Nicoleta Gînţa a luat startul în proba de 400 de metri (timpul 59:64), clasându-se pe locul şase la tineret şi pe poziţia a 12-a la seniori, dar şi în proba de 800 de metri, unde, cu rezultatul de 2:14,49, a urcat pe ultima treaptă a podiumului la tineret, ce reprezintă locul şapte la seniori.

Medalia obţinută este foarte valoroasă având în vedere că sportiva mea este doar în primul an de juniori 1. Ca şi timp, în ambele probe se putea mult mai bine, dar din păcate a fost etapa finală a unui campionat naţional, unde au contat medaliile şi în majoritatea probelor au fost curse tactice”, a precizat Cristina Man (CSŞ Blaj).

La finele săptămânii, tot la Bucureşti, este prevăzută etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori 1, unde sunt noi speranţe de rezultate notabile pentru atleţii blăjeni. CSŞ Blaj va fi reprezentat de un lot compus din 5 sportivi: Nicoleta Gînţa (probele de 400 şi 800 de metri), Radu Deszi (400 metri şi 800 de metri), Teodora Stoica (proba de 800 de metri), Bogdan Man (400 de metri), Adelina Petruţa (în probele de 1500 de metri şi 3000 de metri).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 222 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.