blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Locul al II-lea la Campionatul Naţional de Majorete a fost ocpat de echipa “Crystal Team” din Blaj

Locul al II-lea la Campionatul Naţional de Majorete a fost ocpat de echipa “Crystal Team” din Blaj

Publicat în 04.06.2013 la ora 17:33

Echipa de Majorete “Crystal Team” a Şcolii Gimnaziale „Toma Cocişiu” Blaj a participat sâmbătă, 1 iunie 2013, la ediţia a VI-a a Campionatului Naţional de Majorete, care s-a desfăşurat la Braşov, pe Arena „Ion Ţiriac”.

Crystal-Team-BlajCompetiţia a fost organizată de Asociaţia de Majorete din România, în parteneriat cu Primăria oraşului Râşnov şi Student Sport România. La acest eveniment, au participat 46 de echipe, din 22 de oraşe ale ţării (15 judeţe). Micuţele sportive blăjene, antrenate de doamnele învăţătoare Crina Frăţilă şi Rozina Mărginean, au încântat juriul şi spectatorii cu dansul „Albinuţele”, clasându-se pe locul al II-lea, la secţiunea „Hobby”.

„Întreaga evoluţie a echipei, caracterizată prin graţie, ritm şi bucurie, a fost îndelung aplaudată de spectatori, răsplătind efortul nenumăratelor ore de antrenament, seriozitatea şi disciplina sportivă de care au dat dovadă. Le urăm succes  şi la viitoarele competiţii”, a declarat prof. Diana Tocaciu, purtătorul de cuvânt al şcolii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 341 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.