blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj a participat în perioada 19-23 noiembrie la Campania caritabilă „Săptămâna legumelor și fructelor“

Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj a participat în perioada 19-23 noiembrie la Campania caritabilă „Săptămâna legumelor și fructelor“

Publicat în 26.11.2018 la ora 22:33

Ca în fiecare an, elevii Liceului Tehnologic „Ştefan Manciulea” din Blaj s-au implicat în desfăşurarea campaniei „Săptămâna legumelor şi fructelor” din perioada 19-23 noiembrie 2018.

Această campanie s-a desfăşurat cu scopul de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate şi a familiilor nevoiaşe. Scopul acestei campanii sociale este acela de a sensibiliza elevii şi profesorii din unitatea de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află copiii afectaţi de lipsa de alimente.

Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi intr-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul şi responsabilitatea.

Campania “Săptămâna legumelor şi fructelor” implică strângerea de legume şi fructe de către elevii şi profesorii voluntari implicaţi în programul SNAC şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau a unor instituţii sociale.

Acţiunea de colectare a legumelor şi fructelor a fost coordonată de către domnul Prof. Pr. Ştefan Cătăuţă, Prof. Ing. Nicoleta Ignat, Prof. Ing. Anişoara Ciobanu.

Întreaga acţiune s-a desfăşurat sub atenta supraveghere şi strânsa colaborare cu echipa managerială, reprezentată de domnul Dir. Ioan Marcu şi doamna Dir. Adj. Elena Drăgan.

În campania de strângere a legumelor şi fructelor au fost implicaţi reprezentanţii consiliului elevilor, avînd ca președinte pe eleva Tutelea Andreea  din clasa a X a A, împreună cu doamna consilier educativ Prof. Cristina Savonea.

Legumele şi fructele strânse au fost donate familiilor nevoiaşe

Prin această acţiune s-a intenţionat consolidarea abilităţilor elevilor de a ajuta, de a se implica activ în viaţa socială pentru dezvoltarea responsabilităţii acestora.

Acest articol a fost citit de: 174 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.