blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Lenuța Bubur realeasă în funcția de edil al comunei Crăciunelu de Jos cu 78% din voturile valabil exprimate

Lenuța Bubur realeasă în funcția de edil al comunei Crăciunelu de Jos cu 78% din voturile valabil exprimate

Publicat în 08.06.2016 la ora 15:23

lenuta-bubur-primar-craciunelPrimărița comunei Crăciunelu de Jos, Lenuța Bubur (PNL) este unul dintre cei mai longevivi edili din județul Alba. Aceasta a câștigat din nou alegerile locale, obținând cel de-al cincilea mandat consecutiv, cu un procent de 78% din voturile valabil exprimate.

Lenuța Bubur se află la ”cârma” localității din anul 2000 și la fiecare scrutin de alegeri de atunci a câștigat detașat, fiind preferata crăciunenilor.

Întrebată cum reușește să țină oamenii aproape de ea, Lenuța Bubur a spus că ”prin tenacitate, corectitudine și apropierea de ei”. ”Întotdeauna i-am considerat ca pe o a doua familie a mea. M-am născut, am crescut şi am învăţat împreună cu ei. Sunt la fel de legată de tradiţiile şi obiceiurile localităţii, iar întrega mea activitate profesională mi-am desfăşurat-o doar aici”, a precizat acesta.

În pragul celui de-al cincilea mandat, primărița Bubur transmite crăciunenilor să fie convinși că și pe viitor va fi tot timpul alături de ei. ”Voi face în aşa fel încât să-mi respect deviza după care m-am ghidat în toţi aceşti ani de când sunt în fruntea comunităţii, respectiv „Să nu spui niciodată nu se poate!”, şi prin tot ceea ce voi face voi contribui la buna gospodărire a comunei şi la rezolvarea, în termeni legali, a solicitărilor tuturor cetăţenilor”, a transmis aceasta.

Legat de planurile de viitor pentru comună, edilul și-a propus să continue modernizarea drumurilor și alte proiecte demarate.

„ Printre lucrurile pe care mi le doresc pentru comuna noastră se numără terminarea lucrărilor de asfaltare a străzilor (este vorba despre cele 4 străzi rămase, Eminescu, Simion Bărnuțiu, Câmpului și Viilor); construirea unui pod din beton peste râul Târnava, pentru care s-a aprobat deja cererea de finanţare pentru executarea lucrărilor în valoare de circa 5,5 milioane de lei; extinderea alimentării cu gaze naturale pe străzile Cloşca şi Dalas; Intabularea gratuită a terenurilor din intravilanul şi extravilanul localităţii; construirea unui teren de sport în curtea şcolii, precum şi amenajarea cu tribune a terenului de fotbal existent în luncă”.

Lenuța Bubur și-a început activitatea ca şi contabil la fostul CAP Crăciunelu de Jos în anul 1973, unde a lucrat timp de 7 ani, până în anul 1979. Din 1979 şi până în anul 2000 a muncit în cadrul primăriei locale, pe diverse funcţii, iar de 16 ani conduce Primăria Crăciunelu de Jos.

Acest articol a fost citit de: 109 ori

Lenuța Bubur realeasă în funcția de edil al comunei Crăciunelu de Jos cu 78% din voturile valabil exprimate
2 (40%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.