blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Monden » Laura Otvos și Sebastian Căpîlnean aleși Miss și Mister Boboc 2016, la Liceul Tehnologic Jidvei

Laura Otvos și Sebastian Căpîlnean aleși Miss și Mister Boboc 2016, la Liceul Tehnologic Jidvei

Publicat în 27.11.2016 la ora 22:11

miss-mister-2016-liceul-tehnologic-jidveiVineri, 25 noiembrie 2016, la Căminul Cultural Jidvei, sub genericul „Adolescența”, s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Jidvei. Organizatorii acestui eveniment important în viața oricărui adolescent au fost: director profesor Carmen Stan, profesor Maria Hațegan și profesor Anna-Maria Dancu.

Cinci perechi de boboci au concurat pentru a demonstra cât de talentați sunt. Este vorba despre Horhat Eusebiu cu Bercea Cristina, Ursu Rareș cu Lupșa Ana-Maria, Sofroniuk Adrian cu Sabău Alina, Căpîlnean Sebastian cu Otvos Laura si Căpâlnean Ioana cu Bâlea Alin.

Din spectacol nu au lipsit momentele artistice oferite de trupa de teatru a școlii „Fantezia copilăriei “ , numerele de dans prezentate de trupa de majorete „Crystal Team“, de la Școala Gimnazială  „Toma Cocișiu“ Blaj, coordonată de învățătoarele Crina Frățilă și Rozina Mărginean și trupa de dans a Liceului Tehnologic Jidvei „Mystic Energy“, coordonată de elevul Muscă Darius (clasa a XI-a) .

Atmosfera incendiară a fost creată de Ravy – participantul la X Factor România, care a încântat publicul cu gasul lui minunat interpretând mai multe melodii, care au smuls ropote de aplauze. Nu trebuie uitat momentul prezentării de modă oferit de elevii clasei a XI–a. Bobocii au fost supuși probelor de cultură generală, dans, prestație scenică, spontaneitate și abilități practice. Cei doi prezentatori Mălina Dicoiu și Raul Grozăvescu ambii din clasa a XI-a, prin carismă și stil, au reușit să întrețină atmosfera inedită din sala arhiplină.

Membrii juriului: director Carmen Stan, Alin Trif – primarul comunei Jidvei, director adjunct Aurel Dancu și elevii Botti Bianca din clasa a IX-a, Muntean Denisa din clasa a X-a, Făgețan Bogdan din clasa a XI-a și Bunea Mălina din clasa a XII-a, au decis câștigătorii balului.

Momentul mult așteptat a adus bucurie bobolcilor Otvos Laura și Căpîlnean Sebastian, care au fost desemnați câștigătorii titlului Miss Boboc și respectiv Mister Boboc 2016.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 86 ori

Laura Otvos și Sebastian Căpîlnean aleși Miss și Mister Boboc 2016, la Liceul Tehnologic Jidvei
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.