blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » La Valea Lungă, s-a semnat cererea de finanţare pentru ridicarea unei noi grădiniţe

La Valea Lungă, s-a semnat cererea de finanţare pentru ridicarea unei noi grădiniţe

Publicat în 11.10.2016 la ora 12:00

vasile pusca primar valea lungaPotrivit edilului comunei Valea Lungă, Vasile Pușcă, nu de multă vreme s-a semnat cererea de finanțare, de 500.000 de euro, pentru ridicarea unei noi grădinițe, chiar în centrul comunei, lângă noul cămin cultural.

Licitația pentru contractul de lucrări al proiectului ce beneficiază de finanțare europeană va demara peste una sau două săptămâni. ”Dacă vremea acestei toamne va ține cu noi, sper ca anul acesta măcar fundația să o avem realizată”, a adăugat primarul. Actuala grădiniță din Valea Lungă funcționează într-o casă veche, naționalizată, improprie actului educațional. Din proiectul viitorul obiectiv înțelegem că acesta va fi unul la standarde europene, cu dotări moderne, ba chiar și cu un sistem de supraveghere audio-video, prin care părinții vor putea urmări de acasă ce se întâmplă la grupa piciului lor. ”Sperăm ca și celelalte proiecte pe care le-am gândit pentru comună să beneficieze de același parcurs pozitiv, pentru a fi  transpuse cât mai repede și cât mai eficient în realitate”, a adăugat Vasile Pușcă.

D. M. S.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 788 ori

La Valea Lungă, s-a semnat cererea de finanţare pentru ridicarea unei noi grădiniţe
4 (80%) 1 vote

Un Comentariu la La Valea Lungă, s-a semnat cererea de finanţare pentru ridicarea unei noi grădiniţe

  1. gheorghe Răspunde

    11.10.2016 la 15:30

    S-au terminat banii pt partid, firmele partidului si pt doctorandul primar din reabilitarea actualei grădinițe ? Grădinița reabilitată si inaugurată ca o mare realizare acum 8-9 ani. Așa se fura la noi: cu laude ca se fac lucruri extraordinare în folosul comunității, prezentate de o presă flămândă la propriu care nu mai este demult profesionista, nici independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.