blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » La Valea Lungă, concertul tradiţional de colinde ”Deschide uşa, creştine!” a umplut sala căminului cultural

La Valea Lungă, concertul tradiţional de colinde ”Deschide uşa, creştine!” a umplut sala căminului cultural

Publicat în 16.12.2017 la ora 10:30

Duminica trecută, la Valea Lungă, a avut loc tradiționalul concert de colinde ”Deschide ușa, creștine!”, la care se adună, an de an, colindători de prin toate satele învecinate. Ajuns la cea de-a IV-a ediție, evenimentul a făcut neîncăpătoare marea sală a căminului cultural din localitate.

Portul popular a fost la mare cinste, iar sufletele celor prezenți au vibrat la auzul minunatelor colinde. Pe scenă au urcat cei de la Cenaclul ”Lumină Lină”, condus de părintele Cătălin Dumitrean, părintele Doru Gheaja, soliștii Georgiana Marina, Ionela Moruțan, Cristina Căpîlnean Dolcoș, grupuri de colindători: de la Școala Gimnazială ”Ion Bianu”, grupul mixt din aceeași localitate, alături de cel din Lunca, cel din Tăuni, precum și grupul de copii din Lodroman. Din vecini au venit cu colinda grupuri din Cetatea de Baltă, Biia și Cergău. Seara s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

D. M. S.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 210 ori

La Valea Lungă, concertul tradiţional de colinde ”Deschide uşa, creştine!” a umplut sala căminului cultural
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.