blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » La turneul final de junioare de la Baia Mare, CSȘ Blaj s-a clasat pe locul 5

La turneul final de junioare de la Baia Mare, CSȘ Blaj s-a clasat pe locul 5

Publicat în 22.05.2013 la ora 15:10

Eşecul din ultima zi a competiţiei, 1-3 (12-25, 13-25, 25-21, 13-25) cu CSM CSŞ 2 Bucureşti, noua deţinătoare a titlului, a dus pentru CSŞ Blaj la o clasare abia pe locul 5 la turneul final pentru junioare de la Baia Mare.

css-blaj-turneu-baia-mareAu existat multe peripeţii înaintea acestei întreceri, n-am avut complet efectivul la pregătire. Sorina Mocan a fost plecată la lotul naţional, Ramona Rus – accidentată o perioadă de timp, iar Iuliana Chiheri a lipsit din motive medicale. Pe de altă parte sunt foarte dezamăgită de această clasare, am avut evoluţii oscilante, contradictorii şi asta ne-a costat. Am muncit un an de zile să luăm măcar o medalie şi n-am reuşit”, a spus antrenorul Liliana Bogendorfer, care în acest joc de miercuri a mizat pe Sorina Mocan, Ramona Rus, Ioana Vodă, Delia Pădurean, Alexandra Biriş, Ileana Morar, Brigitta Korpos (a mai intrat Diana Popa, a absentat Raluca Rotar – indisponibilă). Cu două victorii (3-0 cu CSŞ Bega Timişoara şi CSŞ 2 Baia Mare) şi trei înfrângeri (0-3 cu Dinamo – locul trei şi Medicina Tg. Mureş – locul doi), blăjencele au dezamăgit (având obiectiv o clasare medalie, cât mai strălucitoare), clasându-se pe penultima poziţie, fiind întrecute la setaveraj de CSŞ 2 Baia Mare.

Doar victorii la turneul semifinal!

După ce a câştigat toate întâlnirile din turneul semifinal de la Timişoara, echipa CSŞ Blaj (director Silvia Marcu) este prezentă în faza finala a Campionatului Naţional de junioare la volei. La întrecerea ce se dispută în perioada 18-22 mai, la Baia Mare mai sunt calificate alte 5 formaţii Dinamo Bucureşti, CSŞ Bega Timişoara, CSM CSŞ 2 Bucureşti, CSU Medicina CNUE Tg. Mureş şi CSŞ 2 Baia Mare. La competiţia juvenilă va asista şi sârbul Branko Gajic, tehnicianul prim-divizionarei Volei Alba Blaj, care cu acest prilej va urmări la lucru tinerele blăjene (câteva vor fi cooptate în efectivul sezonului viitor), dar în acelaşi timp, prin revenirea în România va purta discuţii cu oficialii grupării din „Mica Romă” în privinţa transferurilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 362 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.