blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » La Tiur, elevii de clasa a IV-a au organizat ieri banchetul de absolvie a ciclului primar

La Tiur, elevii de clasa a IV-a au organizat ieri banchetul de absolvie a ciclului primar

Publicat în 22.06.2013 la ora 12:13

Emoții, lacrimi, zâmbete și aplauze răsunătoare… De asta au avut parte elevii clasei a IV-a, de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuţiu” Tiur, care au marcat ieri, printr-un banchet pe cinste, sfârșitul celor patru ani de învățământ primar.

banchet-clasa-IVa-tiur-2013Alături de ei au fost părinții și profesorii, care i-au felicitat pentru rezultatele lor și le-au urat să aibă parte numai de succese în noua etapă a vieţii. Copiii i-au răsplătit, la rândul lor, cu o ”altfel de lecţie” pregătită sub îndrumarea învățătoarei lor, de care s-au despărțit ieri, d-na Eugenia Bogdan.

În sala de clasă devenită neîncăpătoare a fost prezentată filmarea ”Povestea vorbei”, un reportaj realizat cu elevii surprinşi în diferite ipostaze: la oră, în pauză, pe coridor, de serviciu, etc. După un scurt moment artistic, cu cântec, joc şi voie bună, elevii au primit din partea d-nei învăţătoare câte o Diplomă de absolvire personalizată, apoi împreună cu dânsa au înmânat şi părinţilor câte o distincţie de merit ”Mereu Părinte” în semn de recunoştinţă pentru grija, sprijinul şi implicarea dovedite de-a lungul anilor.

Cei mici s-au descurcat atât de bine, încât aplauzele audienței au spus totul. Sub genericul ,,Invitaţie la amintiri” a fost realizată și o prezentare a celor mai reprezentative, dar şi haioase poze realizate pe parcursul celor patru ani de şcoală primară. La sfârșit, elevii au participat la o tombolă-surpriză, pregătită de doamna învăţătoare, de care au fost foarte încântați.

Doamna Eugenia Bogdan le-a promis că le va fi alături întotdeauna, chiar dacă nu mai este învățătoarea lor. Apoi, a urmat banchetul propriu-zis!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 545 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.